Opremamo kompletan životni prostor

O nama

Sa ENELOM uređenje enterijera predstavlja zadovoljstvo. Kao kompanija sa iskustvom dugim više od 20 godina, nudimo vam priliku  za kompletno uređenje enterijera – od ideje i dizajna, do izrade i nabavke nameštaja – sve na jednom mestu!

Opremamo kompletan životni prostor: vašu sobu, kuhinju, dečju sobu, ili ceo stan; kancelarije, ordinacije i druge poslovne prostore; hotelske i druge turističke i ugostiteljske objekte. Prema želji klijenta, stvaramo novu, unikatnu ideju, u potpunosti prilagođenu njegovoj potrebi, stilu i investiciji.

Zajedno sa svakim kupcem prolazimo kroz naš jedinstveni put ka najboljem rešenju za vaš enterijer. Na tom putu zajedno osmišljavamo prostor, predlažemo rešenja, biremo materijale i na kraju isporučujemo i montiramo u vašem enterijeru. Ali ni na kraju nije kraj! ENEL nudi i 3 godine garancije na svoje proizvode, kao i redovno godišnje održavanje i proveru funkcionalosti projektovanog enterijera.

Za vas izrađujemo kuhinje po meri, a ako je vaš prostor izrazito mali, nudimo modularne mini-kuhinje.

U ENELU možete odabrati i visoko kvalitetan nameštaj, a u našem salonu (Požarevac, Đure Đakovića b.b.) možete se uveriti u dizajn kuhinja,  komadnog nameštaja, kuhinjskih i drugih elemenata neophodnih za uređenje enterijera.

ENEL nudi kvalitet, vodeći računa o vašem vremenu i novcu. Zato sa klijentima gradimo poslovni i dugoročni prijateljski odnos.

Tim
Jovica Nikolić

Jovica Nikolić

osnivač i direktor
„Posle skoro dve decenije u ovom poslu, srećan sam što sam u njemu stekao više prijatelja, nego kupaca i klijenata. To je potvrda da ENEL ima tu dodatnu vrednost zbog koje nas cene i zbog koje opstajemo tako dugo na tržištu.“
Dejan  Dragić

Dejan Dragić

direktor proizvodnje
„Nekad kupac dolazi sa jasnom i formiranom idejom. Nekad mu mi pomognemo da tu ideju formira, da ona bude izvodljiva i isplativa. U oba slučaja uživamo zajedno u kreiranju lepog i funkcionalnog prostora.“
Nevena  Mijalković

Nevena Mijalković

dizajner/arhitekta enterijera
„Enterijer je jedinstven, kao što je jedinstvena i svaka osoba. Važno je kako nam je dom opremljen, jer on predstavlja i našu ličnost, utiče na raspoloženje i na svakodnevni život.“
Ivana  Vukčević

Ivana Vukčević

dizajner/arhitekta enterijera
“Volim da radim sa ljudima koji znaju šta žele, ali ne znaju kako da svoju zamisao izvedu i uklope u prostor. Volim boju i teksturu, nisam opsednuta detaljima i dekoracijom, važna mi je celina, kao i funkcija prostora”
Danijela  Simić

Danijela Simić

office manager
“Kao što delove nameštaja treba sklopiti u skladnu celinu, tako i sve ljude u našem lancu proizvodnje i prodaje treba uspešno i tačno povezati. Moja briga je da ta komunikacija bude obavljena na zadovoljstvo svih.”
Igor  Veličković

Igor Veličković

prodaja
„Mnogo mi znači iskustvo iz proizvodnje i montaže na terenu. Ono mi omogućava da sagledam ceo proces i da kupcu dam zaista najbolji savet.“
Marjan  Pavlović

Marjan Pavlović

proizvodnja
“Pretočiti ideje projektatna u gotov proizvod, a da je pritom i klijent zadovoljan, moj je svakodnevni izazov. Deo sam ekipe koja brzo, odgovorno i precizno priprema nameštaj i delove za montažu.”
Duško Jovanović

Duško Jovanović

proizvodnja
"Od montaže luksuznih enterijera i rada na terenu do rada na razvoju novih proizvoda u radionici. Posebno se ponosim velikim iskustvom i spremnošću da se prilagodim svakoj novoj okolnosti tokom proizvodnje i montaže."
Reference

- Kompanija 1
- Kompanija 2
- Kompanija 3